Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2014 09:18 - Хлябът и месото, които ни продават, разболяват!
Автор: krasi08 Категория: Хоби   
Прочетен: 2211 Коментари: 0 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Всички болести, включително и туморите, се развиват, когато има много свободни радикали в човешкото тяло. А те се появяват поради нездравословно хранене, консервантите в храните, замърсяването на околната среда и стрес. Това твърдиеше инженер – химикът академик Никола Хлебаров. Той е създателят на водно-етанолови екстракти от билки, в които се запазват всички лечебни свойства на растенията, тъй като са студени извлеци и няма никаква допълнителна обработка на билките.  Ето едно интервю с вече починалият от инсулт академик:
- Акад. Хлебаров, защо българите толкова често боледуват? 

- Българинът боледува защото яде каквото му падне, пие каквото намери. Ще посоча като пример хляба. То не бяха набухватели, то не бяха подсладители, то не бяха осолители и мая. И в крайна сметка при нас пристига някакво подобие на хляб, с което си пълним стомасите, без да подозираме, че това разболява. Ами месото? Знаеш ли какви отрови и токсини поемаме и какво коства това на организма ни? 
- Но нали все пак трябва да се храним? И да купим тази храна от магазина? 
- Ще дам един съвет, който ще помогне да се предпазвате от бавното отравяне на организма. Специално за месото. Каквото и месо да купят, трябва за няколко часа да го сложат във вода, в която да добавят една лъжица сода бикарбонат и една лъжица захар. Преди да го сложат в тенджерата, го измиват добре. Това месо вече посмъртно не може да им навреди. То е чисто, няма токсини, няма никакви вредни отлагания. Ами замразените храни, които навсякъде продават? Знаеш ли колко вредни вещества съдържат тези храни, които се образуват при размразяването. Ами генномодифицираните продукти? Там пък е една черна тайна, която едва ли скоро ще разбулим. И пак ще се изкуша да дам един съвет на вашите читатели – преди да консумират плодове или зеленчуци, нека ги сложат за час-два в солена вода. Така ще паднат всичките им оцветители и консерванти. Тези дни например пазарът е залят от боядисани зелени мандарини. И хората ги ядат, докато ги опипват и гълтат тази отрова. В момента няма да усетят нищо, но отровата се натрупва в организма и в един прекрасен ден идва диагнозата „рак”. 
- Вие произвеждате прословути еликсири, те не могат ли да помогнат на българите? 
image

- Поради факта, че Министерството на здравеопазването не се интересува от тях, моите еликсири пътуват за други страни. Сега започнах да произвеждам водка и мастика, на които изчиствам отровните вещества и ги зареждам с билков екстракт за лечение и тонус. С тези мои питиета човек никога не може да се напие, няма да го боли главата, няма да има махмурлук. Скоро ще започна да изнасям в Русия, защото в България, както вече казах, кой се интересува от подобно производство. И още нещо ще добавя – и еликсирите, и лечебния алкохол съм постигнал, след като съм работил много години. Повече от 20 години пък правих експерименти, докато направя еликсир против вагиналните гъбички. Това е една напаст, от която страдат много жени, а медикаментите рядко им помагат. И всичко това направих благодарение на билките. Най-ценното нещо в страната ни са билките или, както аз често повтарям – България е градината на Бога.
И още:
1. Aкад. Никола Хлебаров_ “Живеем самоубийствено, като се храним с отрови"
2. Продукти Акад. Хлебаров _ FitoterapiaETI
3. БЛИЦ Шоу - Еликсирите на Хлебаров убиха създателя си




Тагове:   хляб,   месо,   отрови,   Хлебаров,   елескири,


Гласувай:
24



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 978652
Постинги: 239
Коментари: 156
Гласове: 590
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031