Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 16:49 - Бойко Борисов: Щом президентът иска война, ще си я получи
Автор: wallstreet Категория: Новини   
Прочетен: 7231 Коментари: 20 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Щом президентът Георги Първанов иска война, добре. Ще я получи" - така премиерът Бойко Борисов е коментирал за в. "Труд" скандала от петък, разразил се след като Георги Първанов публикува стенограмата от разговора си с финансовия министър Симеон Дянков. По-рано през деня Дянков отиде при Първанов, за да се опита да изясни ситуацията около репликата за "младия милиардер", казана в телевизионно шоу в понеделник и предизвикала гневната реакция на президента.

В петък вицепремиерът Цветан Цветанов обвини Първанов в нарушение на Конституцията. Тезата му беше подкрепена вчера и от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която излезе със специална декларация. Председателят на парламента Цецка Цачева пък поиска от президента заверено копие от стенограмата и аудиозапис от разговорите.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов все още не е коментирал официално случващото се.

В коментара си за "Труд" Борисов подчертава, че е очаквал сблъсък с президента след две години, но Първанов е избързал".  Премиерът подчертава, че е чел внимателно стенограмата от разговора и допълва: "Президентът не е прав - предизвиква конфликт, от който държавата в този момент няма нужда, който е вреден за държавата."

"Почтено ли е това - Дянков отива да му се извини, аз го накарах, а те му устроили съд и го записват... Честно ли е - няколко срещу един?! И Кирил Ананиев, бивш заместник финансов министър, сега съветник на президента - с неговия подпис са раздавани милиони от тройната коалиция - и именно той да пита за този един милион от бюджета на президента... Точно заради раздаваните от тях милиони сега се гънем и се чудим как да разплащаме техните дългове...", казва Борисов. Той допълва, че предният ден "почти смъмрил Дянков" в опит да потуши скандала.

Премиерът заявява, че ГЕРБ ще поиска да се изясни нарушил ли е президентът Конституцията.


източник:дневник.бг
Бойко Борисов: Щом президентът иска война, ще си я получи



Гласувай:
2



1. анонимен - айде де - и прокуратурата къде е
07.03.2010 17:06
ама да не стане после:)
цитирай
2. анонимен - аве Боко смешник скрий се ве. първи ...
08.03.2010 00:44
аве Боко смешник скрий се ве. първи синко, не Първанов, а вие почнахтре да говорите за войни. второ не той, а именно вие цялата пасмина от партия геЙб са тези които постоянно се стремят да дестабилизират държавата. вие сте тези които правят масови гонения и уволнения, вие сте тези които заплашват с нови избори. не осъзнавате ли че петните името на България така. то не стига че вече цяляа Европа знае 4е сте доказан мафиот, а ега и това. от идването ви на власт не спирате с вашата апокалишпти4н политика. политика на узорпиране на всяко едно звено в държавата от вас. за такива като вас в белите страни свикват народен съд. ама спокойо живейте си докато можете, защото скоро съдът идва и за вас.
цитирай
3. анонимен - До комунистите
08.03.2010 06:26
Гадни ми лайняри,скрийте се и мълчете че ако го кажеш това на улицата,хората ши та набият.Дали туй не казва кой е по прав?
цитирай
4. анонимен - mutra mir neznae
08.03.2010 07:30
koe laino e zapomnilo ot koi zadnik e iztiskano s bolka.

glasuvah za gerb, no ne sym i glasuval za diankata, toz ot de se diana, ta go vdianaha za finansist?

цитирай
5. анонимен - Войната между двете институции започна доста отпреди
08.03.2010 09:07
Войната между двете институции започна с арестуването на Петров. Иван, Андрей и Дянков са бурмички от тази война. Всеки от двамата ( Първанов и Борисов) воюва със средствата, които разполага. Идва краят на позиционната война. Възможно е примирие, но е възможно да се разрази с изкарване на кирливи ризи от двете страни. От последното, информационно печелят гражданите на България, губейки финансово икономически стабилитет.
цитирай
6. анонимен - Журналистите по време на войната
08.03.2010 09:12
В тази война е интересно, на коя страна са журналистите. В Нова вече се определиха - на страната на Б.Борисов - Иван, Андрей, Лора с усмивката си на подигравка към хората на Първанов. Много телевизии ще го играят неутрално. Защото не се знае кой ще е победител.
цитирай
7. анонимен - Чико
08.03.2010 09:46
Тоя пожарникар измислен е време да си ходи в кочината при кака му!
цитирай
8. анонимен - Битката
08.03.2010 09:50
В последната битка победител е Първанов.И правителството и медиите се напъват да докажат обратното но няма как да стане.Бойко с простотиите си изложи като последния каруцар.
цитирай
9. анонимен - за комунистите
08.03.2010 10:03
Млади и тъпи,омръзна ми да гледам хора които хулят комунистите,добре но защо забравяте през кое време сте отгледани бе мамини глезени детенца.Не можете да станете всички (месия)като бат ви Боико.Бои-ко тои ще донесе щастието на земята,как ли?АЗ съм разпоредил щастието да доиде веднага.АЗ съм наредил всички бедни да станат богати.АЗ съм забранил хората да се разболяват......защото няма какво да крадем от здравната каса,а и заплати на лекарите трябва да давам АЗ.Г-н месия кога този народ ще почне да си внася заплатата на ваша банкова сметка та да можете да се разпореждате,нареждате,къде да се дават тези пари.А народа е свикнал да се храни с вяра.
цитирай
10. анонимен - Гоце
08.03.2010 10:24
Ей Чико,ти май си от порто Рико и не знаеш,че пожарникар е една от най ценените и уважавани професии в света. Кака му пък е уважавана лекарка, а ти кой си бе неграмотник?
Сега за Гоце- препоръчвам на Дянков,да инициира финансови ревизии за всичко що е свързано с Гоце- подаръци ,пушки, мушки,безброй съветници нищоправещи,чична орда посланици, Българският Великден-много пари малко ефективност под егидата на Гоце.Да се сложат най добрите печени ревизори и да видите тогава млад ли е, стар ли е Гоце,Гоци.
цитирай
11. анонимен - не е почтенно
08.03.2010 11:40
постъпката на президента наистина не е почтенна в това няма спор-но също така б.борисов почтенно ли е да няма пари за болниците да няма пари за пенсионерите .почтенно лие бивши министри като емел етем-джевдет чякъров чиито министерства отраднаха милиони дане им се търси съдебна отговорност виели господин примиер говорите за почтенност???????през коя банка минават всички държявни пари коя банка спечели търгат за венетните стикери на стойност 50 милиона....о извинявайте тя не е вашя жена само спи свас и съвсем случяйно живеете заедно това лие почтенност......................................
цитирай
12. анонимен - ВОЙНА - ако е за нова България - да
08.03.2010 11:48
Чудя се , как търпим това : комунист- президент -седефчов - гоце да е глава на велик 13 вековен нород????? 40 г комунизизъм и 20 г пладнешки обир наречен преход , ми тези хора ни унищожиха ,като народ , смазаха самочуствието ни , докараха ни до жалка вегитация !!! Един доносник е готов предател ! Гоце сьздаде олигарсите , Гоце даде власт на Доган ,Гоце роди политическия франкенщайн - тройната коалиция и сега иска да унищожи плахата ни надежда - пролетта на ГЕРБ !!!!!! Така е г-н ПРИМИЕР ,щом иска война ,нека я получи - безкръвна революция няма ! Всички истински Българи ,сме за нова и светла БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!
цитирай
13. анонимен - хахаха
08.03.2010 12:10
анонимен написа:
аве Боко смешник скрий се ве. първи синко, не Първанов, а вие почнахтре да говорите за войни. второ не той, а именно вие цялата пасмина от партия геЙб са тези които постоянно се стремят да дестабилизират държавата. вие сте тези които правят масови гонения и уволнения, вие сте тези които заплашват с нови избори. не осъзнавате ли че петните името на България така. то не стига че вече цяляа Европа знае 4е сте доказан мафиот, а ега и това. от идването ви на власт не спирате с вашата апокалишпти4н политика. политика на узорпиране на всяко едно звено в държавата от вас. за такива като вас в белите страни свикват народен съд. ама спокойо живейте си докато можете, защото скоро съдът идва и за вас.



Бесней комунистче, бесней.... Свърши се краденето и полудяхте... БЕСНЕЙ!!!
цитирай
14. анонимен - долу първанов
08.03.2010 14:05
Бойко, унищожи този октопод Първанов! Зъл демон!!!! Отсечи му пипалата и главата!!!
цитирай
15. анонимен - Чудя се за какво ли спорим?Прези...
08.03.2010 14:27
Чудя се за какво ли спорим?Президент,премиер,финансов министър-те има защо!Дали вече успяха да оправят България,че им остана и време ,да ходят по шоута,да говорят,без да мислят,да се сърдят един на друг,да спорят кой крив,кой прав...Започват война-но те не са я спирали,а последиците за нас. 20 год.вече все се опитват да ни оправят,но от това не ни става по-добре.Писна ми да ги слушам ,да слушам ,,Великите мъге" как разговаеят на ,,достъпен" прост,народен език.Останахме без работа,без здраве,лекарите без пари(скоро ще останем и без тях...
цитирай
16. анонимен - от всичко което прочетох ми стана ...
08.03.2010 14:32
от всичко което прочетох ми стана гадно ние не сме българи и не милеем за едно и също.Всеки може да погледне и да плюе в нашата разградена държава
цитирай
17. анонимен - До: аве Боко смешник скрий се ве. първи ...
08.03.2010 14:33
Това с народния съд сме го гледали. Аре нема нужда. В "капитилистически, ама свят" нямаше народни съдилища. Такива имаше само в "социалистически, ама лагер"... както ги наричаше Радой Ралин. Ако ти е мъчно за миналото, иди стани гражданин на КНДР.
цитирай
18. анонимен - Греб са крадците
08.03.2010 15:28
Като не могат да оправят една държава сега искат да правят размирици, то за 4-5 месеца се видя кой колко може, ами подобре Бойко да си подава оставката, защото нито Първанов е искал война, нито е викал Дянков при него си :) Само си праят шоуто и все още мислят, че има балами дето им вярват, то че има, има и тва са т.н. фашисти :) Айде със здраве, инъче умния народ знае от къде тече топлото вода, нали бате Бойко, така, че е крайно време да се осъзнаеш къде се намираш и на какво ниво си вмомента.
цитирай
19. анонимен - Защо Дянков окраде парите ?
08.03.2010 15:34
Дянков дали ще можеш да отговориш на следните въпроси:
1. Защо не даде добавки към заплатите на хората и към пенсиите ? Какви бяха тези смешки от по 20 лв и то само за някой?
2. Защо искаше близнаците да ги броиш за 1, явно не си минал даже и първи клас и си зле с броенето или пък трябва да поучиш малко биология...
3. Защо искаше да отрежеш помощите на майките-студентки?
4. Защо даде хврчащи премии на магистрати и адвокати, какво са направили те? Пускат престъпниците обратно на свобода?
5. Защо депутатите си добавиха увеличенеи на заплатките , а за народа няма нито 1 стотинка ?
6. Кой е Красъо Черния?
7. Защо си дошъл от майната си да съсипваш и нашата дуржава, да си беше стоял там къдеето си беше?
цитирай
20. анонимен - tippppppppppppppppppppppppak ...
11.03.2010 14:58
tippppppppppppppppppppppppak niso drugo
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wallstreet
Категория: Бизнес
Прочетен: 7715338
Постинги: 1820
Коментари: 9527
Гласове: 9412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930