Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2010 17:31 - Битият в Брюксел български студент бил нападнат от две банди (видео)
Автор: wallstreet Категория: Новини   
Прочетен: 4404 Коментари: 11 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Българският студент Любен, смазан от бой в новогодишната нощ на станция "Порт дьо Намюр" на брюкселското метро, бил нападнат от две различни банди, както сам разказва пред белгийския вестник "Дерниер йор", предава кореспондентът на БТА в Брюксел.

Вестникът публикува днес материал за "спасилия се по чудо български студент", след като вчера всички телевизии в Белгия показаха заснети от охранителни камери кадри от побоя над него и изхвърлянето на безжизненото му тяло върху релсите не метрото. Предупреждавайки, че кадрите са шокиращи и не бива да се гледат от по-чувствителни зрители, те приканиха онези, които разпознаят двама от участниците в изстъплението, чиито лица се виждат добре, да се обадят в полицията.

Любен, студент по международно право в Хага, бил одобрен за стаж в Европейската комисия, отбелязва "Дерниер йор". Той искал с негов приятел да наблюдават новогодишната заря на централния брюкселски площад "Гранплас". Изпуснали я и решили да се прибират.

Любен носел фотоапарат и в метростанцията направил две снимки, на които имало и група младежи. Сред тях били две момичета, които не искали да бъдат снимани и вдигнали скандал. Любен казал, че не ги е снимал нарочно, после им показал, че е изтрил снимките. Въпреки това момчетата се нахвърлили върху него и започнали да го бият безжалостно.

По време на побоя той изгубил съзнание. След това едва се държал на краката си и приятелят му поискал да излязат от метрото и да потърсят такси. В този момент, според българския студент, се появила втората банда - африканци, вероятно от Руанда. Групата му нанесла нов побой и изхвърлила безжизненото тяло на Любен от 7-8 метра височина на релсите на метрото.
В началото на януари Любен почти загубил зрението на лявото си око, не чувал с дясното ухо, а за да се пооправят три засегнати шийни прешлена в болницата "Еразъм" му казали да носи специална ортопедична яка, за да се държи главата изправена, пише "Дерниер йор".

Според вестника българският студент още не може да повярва, че след случилото се е останал жив и е могъл "да напусне болницата "Еразъм" на собствените си крака, а не с краката напред".
В тази болница той заявил за вестника, че не си спомня въобще как е бил изхвърлен върху линията на метрото. Бесен съм, най-вече, че не мога да си обясня защо вършат такива работи? Как е възможно човек да се държи така? Не съм ядосан толкова на тях, колкото че не ги разбирам! Това, което се случи на "Порт дьо Намюр", може да се случи в метрото навсякъде - в Брюксел, както и в Москва, София, Берлин или Амстердам, добавил Любен.

В полицията отначало не искали да му покажат разпространените вчера видео кадри. Все пак те му казали, че е спасен от двама души, които са го издърпали бързо от линията метрото. Любен им отправя сърдечни благодарности и им пожелава от сърце хубава и успешна Нова година.

Неговите родители в Благоевград бяха скандализирани от проявата на толкова непредизвикано насилие. Те заявиха, че в метрото трябва да има повече полицаи. Портфейлът на Любен бе намерен празен. Разследването не е довело до нищо, засега, пише накрая "Дерниер йор".


източник:дневник.бг
Битият в Брюксел български студент бил нападнат от две банди



Тагове:   Бит,   новини,   Брюксел,   нападнат,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Електронният хаос убива по-добрия и по-некомпетентния
03.04.2010 22:08
Когато командната зала е в ръцете на убийци хората загиват,Техническата потребност и жизнената такава са съвсем различни неща,Обяснение за такъв вид издевателства е само психотрониката-въпрос на който -компютърно и политически неграмотни не са в състояние да обяснят-както и факта за въздействие с газове и други химични съставки,Много пъти съм задавала въпроса-какво означава този код?До сега не ми бе обяснено,От значение е и как са направени видеоматериалите-почтенност е много разтегливо понятие,,,
цитирай
2. анонимен - Е как така
04.04.2010 01:35
Нали винаги България най лошо.Как така те пребиват като животно в цивилизована Европа.
цитирай
3. анонимен - Когато и да убиеш негър и циганин, ...
04.04.2010 03:25
Когато и да убиеш негър и циганин, все е късно.
цитирай
4. vmir - Не е достатъчно да се каже, че е повече от отвратително,
04.04.2010 06:25
но все пак си мисля за това, че за бандитите Любен е чужденец и българин, за животноподобните африкански мародери и всяка паплач, която в група се смята освободена от нуждата да мисли.

Единственото успокоително е, че се намират и хора извън тъпите тълпи, но не бива да се забравя, че такива като Любен са онези, които плащат цената на свободата всеки да покаже на какво е способен и да бъде оценен според заслугите си - свобода, която у нас все още не функционира задоволително, вероятно защото не сме си изяснили кое е добро и кое лошо. Справка - случаят с убития студент Стоян Балтов, убит единствено, защото е имал лошият късмет да се окаже в неподходящ момент на пътя на идиоти, които всеки от познатите им и глутница адвокати защитават като самарското знаме, а страната на пострадалите са в малцинство.
цитирай
5. анонимен - Идиоти има навсякъде. Говорящите ...
04.04.2010 07:27
Идиоти има навсякъде.Говорящите животни - африканците са като нашите цигани.Когато са тълпа, са опасни.Голям късмет е имало момчето.Аз вярвам, че полицията ще си свърши добре работата и съдът също.Съдът в Брюксел не е като българския.Вярвам, че изродите ще получат адекватно наказание и то бързо.
цитирай
6. анонимен - до анонимен 3
04.04.2010 15:42
"Когато и да убиеш негър и циганин, все е късно."

Ти осъзнаваш ли, че твоето мислене е абсолютно същото като мисленето на негрите, които са го пребили? Виждаш човек, който е различен от теб, затова искаш да го пребиеш/убиеш. Абсолютно същият си като тях.
цитирай
7. pulsar - ?!?!?!!?!?
04.04.2010 17:06
Е.... без думи !!!
цитирай
8. анонимен - генади - Депортация - веднага
04.04.2010 23:04
Стоп на емиграцията и започване на незабавна депортация. Това е единствения начин да се спаси Майка Европа!
цитирай
9. анонимен - негрите
04.04.2010 23:06
Ами вярно е това за негрите ,че са като циганите все за права протестират а пък тук в европа само с далавери фалшификации , продажба на крадени и фалшиви стоки се занимават и за плащане на данъци и и такси не ги търси от личен опит го казвам храна безплатно дрехи безплатно разлакъл се един и другите го сажаляват веднъж един ми се похвали , че му минал номера с починалата майка и госпожата се върнала и му подала плик с 500 евро хайде върви го накарай да работи такъв.стига толкова толерантност към тях то направо си е престъпление това нашето отношение към тях те ни се смеят в лицето а ние се правим на джентълмени .който не е съгласен смен да ходи да поживее малко с тях и после ще си поговорим само сопата за тях мамицата им паразити . то от политици и паразити за това сме на това положение
цитирай
10. анонимен - Избийте ги до крак!
04.04.2010 23:26
Разбира се, либерално-левичарските отрепки няма да допуснат депортация на емигрантите. Нелегалната емиграция е най-силното им оръжие за разрушаване на Европейската Цивилизация и Заличаване на хората от европейски произход. Затова, първата стъпка е БУНТ и разрушаване на цялата тази либерално -педерастка система. Не си мислете "Ама как тъй, ами демокрацията?". Това в което живеете не е демокрация. Това е пълзящ тоталитаризъм - война на дегенератите срещу нормалните хора. Е, на война като на война. Позволихме на разни либерали, марксисти, хомосексуалисти-атеисти да си развяват коня и какво получихме - мир? Разбирателство? Зачитане? Не. Просто те се готвят да ни заличат. Те се готвят да унищожат расата ни, народите ни, нашите семейства, нашите деца и внуци, традициите и религията ни. ТЕ ИСКАТ ДА НИ ИЗЛИЧАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА! И вие ще стоите и ще ги гледате? Кротко ще наблюдавате как дегенератите съсипват това, което нашите деди са градили векове и хилядолетия? И няма да направите нищо, за да попречите на отрепките да унишожат вашите деца и внуци?
Сигурен съм , че не го желаете! Чувствате ли викът, който се надига в гърдите ви:
СМЪРТ НА ВРАГОВЕТЕ! ИЗБИЙТЕ ГИ ДО КРАК!
цитирай
11. анонимен - СМЪРТ НА ВРАГОВЕТЕ!
05.04.2010 01:25
http://www.youtube.com/watch?v=JjIZqK7vlPY
http://www.youtube.com/watch?v=lSIfEBnmlrM
Така се пазят Род и Родина!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wallstreet
Категория: Бизнес
Прочетен: 7711266
Постинги: 1820
Коментари: 9527
Гласове: 9412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930