Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2010 21:58 - Иван Костов: Спекулира се с рисковете за страната ни в условията на криза
Автор: wallstreet Категория: Новини   
Прочетен: 3896 Коментари: 15 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Лидерът на ДСБ Иван Костов смята, че се спекулира с рисковете за страната ни в условията на криза, защото имало хищни финансови структури, които мечтаели да спечелят от България в тази ситуация, като получават високи лихви по взети от нея заеми. В предаването "Седмицата" на Дарик Иван Костов поиска правителството да вземе облигационен заем от МВФ. Нуждата от това я знаели всички финансисти в София, но само финансовото министерство имало друга политика. Според него трябва да вземем 1 млрд. евро, за да не "слиза фискалният резерв на страната под неприкосновената му част".

Костов заяви, че тези хищни структури започнали да атакуват България с говоренето на безумни неща, които обаче влияели на инвеститорите. "Казват, че в България имало риск като в Румъния, което е абсурд, защото Румъния има огромен външен дълг. Започва спекулата с България. Единствената точка на тази спекула е правителството да излезе и да реализира емисия, като я реализира евтино ще затвори устата на всички тези, които говорят това", обясни лидерът на ДСБ.

Иван Костов даде да се разбере, че ако го поканят да се кандидатира за президент на десницата на изборите догодина би се замислил, защото било време "хората да престанат да се икономисват като съзнателно застават на по-задни позиции в момент, когато се търсят отговорни хора за отговорни позиции". Той не вярва обаче, че ще се стигне до неговото име в разговорите за кандидат-президент.

източник:дневник.бг
Иван Костов: Спекулира се с рисковете за страната ни в условията на криза


Тагове:   новини,   криза,


Гласувай:
3



1. анонимен - анонимен
11.07.2010 11:55
Иван Костов е най-умният политик,икономист,Бойко Борисов трябва повече да се вслушва в неговото мнение.
цитирай
2. анонимен - v
11.07.2010 12:09
анонимен написа:
Иван Костов е най-умният политик,икономист,Бойко Борисов трябва повече да се вслушва в неговото мнение.

nqma kakwo powe4e da dobawq
цитирай
3. анонимен - Спекулира се с рисковете за страната ни в условията на криза
11.07.2010 13:18
Ne biah se zamislial za Ivan Kostov - prezident. Chitam che tova e edin hubav variant za desnicata da zauchastva nai-posle vuv vlasta. Po-umen politik ot nego v momenta niama. Za sugalenie minaloto mu tegi i v izpulnitelnata vlast he go iskat. No za prezident stava. Tukmo da izvadi kirlivite rizi na Goce i da stane abonat na prokoraturata.
цитирай
4. анонимен - Костов е прав, за да се излезе от к...
11.07.2010 13:22
Костов е прав, за да се излезе от кризата са нужни инвестиции и реформи, които за 1г. управление на Герб са до никъде.
цитирай
5. анонимен - ИКОНОМИКА СЕ ПРАВИ С ПРОИЗВОДСТВО !!!
11.07.2010 14:29
анонимен написа:
Иван Костов е най-умният политик,икономист,Бойко Борисов трябва повече да се вслушва в неговото мнение.


ЗА ВАС, МОЖЕ БИ Е НАЙ-ЕМНИЯТ ПОЛИТИК И ИКОНОМИСТ. ТОВА МНЕНИЕ (АКО Е ИСКРЕННО) ПОКАЗВА ВАШЕТО НИВО.

ДА ВИ ПРИПОМНЯ ЛИ КУХНИТЕ ЗА БЕЗПЛАТНА ХРАНА ПО УЛИЦИТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ШОКОВАТА ТЕРАПИЯ.

СПОРАЗУМЕНИЕ С МВФ, ЕМИТИРАНЕ НА ВЪТРЕШЕН (ВЪНШЕН) ЗАЕМ Е ПРЕКИЯТ ПЪТ КЪМ АДА.

АЛТЕРНАТИВАТА. ДА СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ХОРАТА ДА ПРОИЗВЕЖДАТ, РАЗМЕНЯТ, ПОТРЕБЯВАТ СПОКОЙНО.

PS:

Д-Р ИВАН КОСТОВ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ДО ЖИВОТ В ЕДНА КИЛИЯ С ЖАН ВИДЕНОД.
цитирай
6. анонимен - Помнещ
11.07.2010 14:44
Браво Иване! Браво Костов! но ние вече знаем ,че ти никога не си странял от партията ти БКП. Помним как ни излъга,помним как целукупния бг. народ ти даде тоталната власт за да погребеш комунизма и да тръгнем към Европа...но не би!! Ти удави демократичния порив на Българите,уби надеждите на цяло едно поколение ,което се принуди да емигрира.Партииният ти билет не ти позволи да приложиш закона за лустрацията,даже напротив! по твоето време ДС кадрите заякнаха и станаха крупни бизнесмени! Най-голямият грабеж ,който ти сътвори чрез приватизацията постави държавата и народа на колене.Никога не ще забравим-Никога!
цитирай
7. tomcat - ko$tov da go duha
11.07.2010 15:15
ko$tov da go duha
цитирай
8. анонимен - otnosno kostov
11.07.2010 15:26
kak da xaresvame kostov ta te se izlogixa tolkova mnogo a sega dava ym zasto te ne opravixa stranata zasto mnogo e lesno taka neka da vidqt kolko sa glasuvali za tqx i da mal4at kato ribi
цитирай
9. therainss - Пo принцип не харесвам Костов...
11.07.2010 17:22
...но в случая е прав
цитирай
10. penchoan - Не харесвам Дянков, но в случая той е ...
11.07.2010 19:50
Не харесвам Дянков, но в случая той е прав. По-добре е да се харчи фискалния резерв, отколкото инфлацията да го изяде.
цитирай
11. galina1 - Икономиката се срина
11.07.2010 22:07
от много "мислещи"глави. 20 години това се прави. Иван Костов и той беше в правителство. Сега сме на дъното. Всяко едно правителство спомогна за пълна катастрофа. Закриха се много предприятия, които ни поддържаха точно икономиката. Сега на какво се надяваме? На некви си данъци, такси, външни инвестиции... Да, но народа беден и не купува. Стоките стоят по магазините. Гледамднес доматите по 2.30. Откъде накъде бе. Ще изгният ама няма даги намалят. Доядя ме пък гивъърнах преди да ги платя. А като го направих хората и те след мен си тръгнаха. Верно, ще дойдат други, ще сумтят, ама ще купят. Оня ден така ми се ядеше домат, че си взех един и го давам даа ми го притеглят, оная ме подиграва и мивика че съм била скръндза, Абемалко ми оставаше да говоря като радио. Та домаатаа ми загорча преди да го притегли.Оставих и го.

Пенчо, струва ми се, че трябва даа се внимава с резерва. Поне така си мисля, че ако започне да се харчи безразборно, ще я вапцаме. Направи си една сметка: Имаш у вас един резерв който не трябва да се пипа.Пипнеш ли го .... отиде коня в реката.
цитирай
12. анонимен - Седерастофоба каза:
11.07.2010 22:20
Когато черното Драгалевско Влечуго влезне в панделата ще е един добър ден за България!!!
цитирай
13. анонимен - komunetata..
12.07.2010 10:16
sa na vseko milimetar
цитирай
14. penchoan - [Цитат = galina1 ] от много " ...
12.07.2010 10:27
[ Цитат galina1 = ] от много " мислещи " глави . 20 години това се прави . Иван Костов и той беше в правителство . Сега сме на дъното . Всяко едно правителство спомогна за пълна катастрофа . Закриха се много предприятия , които ни поддържаха точно икономиката . Сега на какво се надяваме ? На некви си данъци , такси , външни инвестиции ... Да , но народа беден и не купува . Стоките стоят по магазините . Гледамднес доматите по 2.30 . Откъде накъде бе . Ще изгният ама няма даги намалят . Доядя ме пък гивъърнах преди да ги платя . А като го направих хората и те след мен си тръгнаха . Верно , ще дойдат други , ще сумтят , ама ще купят . Оня ден така ми се ядеше домат , че си взех един и го давам даа ми го притеглят , оная ме подиграва и мивика че съм била скръндза , Абемалко ми оставаше да говоря като радио . Та домаатаа ми загорча преди да го притегли.Оставих и го .

Пенчо , струва ми се , че трябва даа се внимава с резерва . Поне така си мисля , че ако започне да се харчи безразборно , ще я вапцаме . Направи си една сметка : Имаш у вас един резерв който не трябва да се пипа.Пипнеш ли го .... отиде коня в реката . [ / цитат ]

Ако след месец или повече доларът и еврото се сринат , защото това ще стане , само не се знае точно кога , целият резерв изгаря . Тогава ще леем сълзи , защо не го изхарчихме .
А Иван Костов е българофоб и е готов да продаде България на МВФ .
цитирай
15. galina1 - Пенчо
06.08.2010 21:57
Не разбирам много от икономика, но само правя понякога сравнение с домашната. Дано не се срине долара и еврото. И да ти кажа, аман от продажници. Вече не знам на кой да се надявам за спасение точно откъм икономика. Не, че другите са наред, но има нещо, което ни бърка държавата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wallstreet
Категория: Бизнес
Прочетен: 7714380
Постинги: 1820
Коментари: 9527
Гласове: 9412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930