Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2010 19:45 - Американски генерал: Да убиваш е кеф
Автор: wallstreet Категория: Новини   
Прочетен: 9122 Коментари: 26 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  В мюсюлманския свят от вчера се разпространява видео с номинирания за шеф на Централното командване на САЩ генерал Джеймс Матис, който казва, че е "забавление да стреляш по хора" в Афганистан
image

Ген. Джеймс Матис Снимка: БГНЕС




Американските военни, които все още се възстановяват от шока след уволнението на генерал Стенли Маккристъл, досегашния командващ на международните сили в Афганистан, са изправени пред нов проблем, пише британският вестник "Индипендънт".

В мюсюлманския свят от вчера се разпространява видео с номинирания за шеф на Централното командване на САЩ генерал Джеймс Матис, който казва, че е "забавление да стреляш по хора" в Афганистан.

Изявлението е направено на семинар през 2005 г. и в него са визирани талибаните, които тормозят жените само защото не са изцяло забулени.

"Дяволски кеф е да стреляш по такива типове, на които не е останало мъжко достойнство", казва генералът.

Генерал Матис бе предложен от министъра на отбраната Робърт Гейтс да оглави Централното командване на мястото на генерал Дейвид Петреъс, който пое поста на генерал Маккристъл.

Предстои кандидатурата му да бъде утвърдена от Сената.

Гейтс е цитиран от вестника да коментира, че генерал Матис е направил изявлението преди пет години и оттогава си е извадил поука.

Но старши офицер от САЩ, слущеж в Афганистан, заявил: "Това не е нещо, което искаме да се случи след един много тежък период във войната.

Но не смятаме, че Сенатът ще блокира назначението му. Вярно е, че хората от въоръжените сили не говорят като проповедници.

Ще трябва да убедим афганистанците, че той е имал предвид талибаните, а не афганистанците и мюсюлманите като цяло."

източник:вести.бг
Американски генерал: Да убиваш е кеф


Тагове:   новини,   Америка,


Гласувай:
10



1. penchoan - Военните навсякъде си приличат
11.07.2010 20:01
За наемна армия от убийци няма значение по кого ще стрелят. Стига някой да им плаща за това.
цитирай
2. анонимен - И кво ???
12.07.2010 00:15
Е не е ли забавление да се стреля по такива, каквито ги описа този ?

Все едно да не ми е забавно да стрелям по Черепа, Лисицата, Пора, Гошо-Тъпото и всякакви други боклуци с прякори... Да не забравяме и социално-слабите съдии от Висшия Съдебен Съвет и тлъста част от съдиите въобще... Само да ми паднат на мушката голям кеф ще е...
цитирай
3. tomcat - ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА МОЗЪЧНО УВРЕ...
12.07.2010 01:54
ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА МОЗЪЧНО УВРЕДЕНИ ПСИХОПАТИ ГО ЗНАЕМ.ГОСПОД ЩЕ ИМ СИПЕ НА ТЯХ, МИСЛЯ ЧЕ ВЕЧЕ ГО НАПРАВИ ДАЖЕ!СУМА НЕВИННИ ИЗБИХА С ТЕЗИ ГРАБИТЕЛСКИ ВОЙНИ!
цитирай
4. анонимен - от всички народи по света за амер...
12.07.2010 08:07
от всички народи по света за американците имам най ниско мнение!!!!!!!
цитирай
5. анонимен - И на мен
12.07.2010 08:42
ще ми е кеф да отстрелям хора, като подвизаващия се под № 2. С кеф ще го гръмна и няма да се поколебая. въпрос на цености и личен избор. Аз ще го направя и без да ми плащат.
цитирай
6. osi4kata - нищо чудно
12.07.2010 08:51
да получи нобелова награда за мир :))))
цитирай
7. анонимен - Браво
12.07.2010 09:40
Генерала е прав , требва да е голем кеф да отстрелваш мюслита.Ако му знаех е-майла щех да му драсна да доидат и у нас да пострелят - Бг вече се пука по шевовете от всякаква радикализирана мисюлманска измет.
цитирай
8. sparhawk - типичен реднек
12.07.2010 09:43
кръвожадно говедо. Не, че талибаните са различни. Тази битка е evil vs evil.
цитирай
9. анонимен - Honorik
12.07.2010 10:38
Da,kef e!Tolkova golqm kef e da ubiva6,4e mnogo amerikanski voinici se samoubiha,ili se lekuvat ot posttravmati4en stres,zaradi voinite v Irak i Afganistan!Mnogo e lesno da govori6 za kef,kogato ne stava duma za tvoi blizki,ama q go pitaite toq general dali 6te mu e kef,ako nqkoi izbie semeistvoto mu?!
цитирай
10. vmir - 5. анонимен,
12.07.2010 11:07
анонимен написа:
ще ми е кеф да отстрелям хора, като подвизаващия се под № 2. С кеф ще го гръмна и няма да се поколебая. въпрос на цености и личен избор. Аз ще го направя и без да ми плащат.


Е, № 2 поне си има разумна причина, а № 5 просто има непоносимост към признаците на разум. На обикновен език - ЛУМПЕН!

Колко по-добър щеше да бъде светът, ако лумпените не отстрелваха разумните, а себе си. Тогава дори новопоявилите се лумпени щяха да откриват мисленето.
цитирай
11. vmir - Защо ли никой от плюващите не е прочел точното изказване на генерала?
12.07.2010 11:13
Или са го прочели, но им е било непосилно да го смелят. Е, няма страшно, нека опитат поне оше въднъж, може да се окаже, че можели да мислят, но просто не са знаели и затова са повтаряли дочутите преди глупости.
цитирай
12. tomcat - Прочетох го много внимателно и к...
12.07.2010 12:26
Прочетох го много внимателно и контрирам, а на американците дето бомбардират свадби, отвличат деца заради органите им или ги продават на педофилски кръгове къде им е мъжкото достойнство!Какво мъжко има в това да нападаш независими суверени държави и да извършваш геноцид!Още повече че тези талибани точно те ги създадоха и спонсорираха!Истинските изверги за трепане са във вашингтон!
цитирай
13. vmir - 12. tomcat,
12.07.2010 12:47
tomcat написа:
Прочетох го много внимателно и контрирам, а на американците дето бомбардират свадби, отвличат деца заради органите им или ги продават на педофилски кръгове къде им е мъжкото достойнство!Какво мъжко има в това да нападаш независими суверени държави и да извършваш геноцид!Още повече че тези талибани точно те ги създадоха и спонсорираха!Истинските изверги за трепане са във вашингтон!


Жалко, ако това си "извлякъл" от "внимателния" си прочит, защото аз не виждам друго освен, да ги нарека твърдения, произлезли от съвсем друго място...
цитирай
14. анонимен - USA
12.07.2010 13:05
Американците са топ идиотите на света.
цитирай
15. анонимен - Taka trqbva
12.07.2010 13:26
анонимен написа:
Американците са топ идиотите на света.

Ако считаш отстрелването на мисюлмани идиотизъм значи си много зле.
цитирай
16. анонимен - зор!!!
12.07.2010 13:51
А ТАКА-А-А!!!! - ЧЕТА,ЧЕТА И МИ СТАВА ВСЕ ПО-ТЪЖНО ЗА НЕЩАСТНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕЦ..... ПЛЮЙТЕ,БРАТЯ БЪЛГАРИ,ПЛЮЙТЕ МОЩНО ПО АМЕРИКАНЦИТЕ!!!! ПОСЛЕ ГОРДО РАЗПРАВЯЙТЕ,КАК НАШИТЕ СТУДЕНТИ БИЛИ ПЪРВИ ПО УСПЕХ В АМЕРИКАНСКИТЕ (НЕ В БЪЛГАРСКИТЕ,ИЛИ РУСКИТЕ,НАПРИМЕР!!!!) УНИВЕРСИТЕТИ,КАК ДЖОН АТАНАСОВ И АСЕН ЙОРДАНОВ БИЛИ БЪЛГАРИ,ВИДИШ ЛИ ТИ.... И НАКРАЯ ТИЧАЙТЕ ДА СЕ РЕДИТЕ НА ОПАШКА ЗА ИНТЕРВЮ И ВИЗИ ПРЕД АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО.... ИНАЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗРОДИ,НАЛИ ТАКА?!?! .... РАЗБРАХТЕ ЛИ ИЗОБЩО,КАКВО ВИ КАЗВАМ?...
цитирай
17. vmir - 14. анонимен,
12.07.2010 14:38
анонимен написа:
Американците са топ идиотите на света.


Има ли по-топ идиот от онзи, на който му е тъпо американското "Времето е пари", мило му е ориенталското "времето пари не чини", а иска американски стандарт с ориенталсо мислене?
цитирай
18. tomcat - до 16
12.07.2010 15:17
дежурния лаф с визите айде стегни се и дай по сериозно,както виждаш през глава съм се втурнал да емигрирам там.Изгуби давност вече таз работа от около има няма 20 години!2010 е САЩ не е това ,което беше по американските филми от 80те!Жив и здрав.
цитирай
19. анонимен - МРЪСНА АМЕРИКАНСКА ИЗМЕТ!!!
12.07.2010 15:34
До кога големите страни като Китай и Русия ще позволяват на американски психопати като тоя боклук да се гаврят с хората?!!!
цитирай
20. анонимен - Топ-идиоти
12.07.2010 15:46
са американците, това цял свят го знае. Топ-идиоти са и тези, които с радост прегръщат американската максима, че всичко се постига с насилие, че правото е на по-силния. Що за същество е това от снимката, дето се кефи да стреля по хора, та дори и талибани. Даже и убиец да го наречеш му е много, понеже човек може да убие в състояние на афект и после да съжалява. Тука обаче афект няма, това си е мозъчен дефект. Дали е вроден или придобит, това вече докторите да кажат. Жалкото е, че има хора, които го подкрепят. Пълно падение!
цитирай
21. moniboneva - Аз генерала го разбирам! И какво ...
12.07.2010 16:54
Аз генерала го разбирам! И какво казва ,и защо си намира причина да се самоуспокоява. Съвестта го гризе и той намира различия в традициите които да оправдават ,нахлуването в чужда страна и налагането на свои разбирания и порядки. И талибаните,афганистанци и някой др мюсюлмани, биха изпитвали задоволство да стрелят по американски мъже.С оправданието, че си продават жените,третират ги като секс робини, техни сводници са и т н. Оправдания могат винаги да се намерят ,според гледните точки! Политиката на окупация дали е правилна е много по-важният въпрос?
цитирай
22. galina1 - Ако случайно
12.07.2010 20:18
срещу този генерал някой насочи оръжие дали ще му е толкова приятно? Дали ще се усмивка от удоволствие, ако някой е опрял пистолет в слепоочието и след това го ... фюит.... натисне спусъка, но този някой е махнал преди това патроните и си играе с него. Струва ми се, че ще започне да мисли друго, ако изобщо има сърце и му е все едно каакво ще стане с живота му.

moniboneva, според мен, никой няма право да се бърка в държавата, защото държавата си е суверен. Всяко една окупация и унищожение на населението е подсъдно. Там е работата,че никой не търси отговорност от американските настъпления по света и каквито и да е военни действия. Те като че ли имат право на това. Подобна политика не е нормална.
цитирай
23. анонимен - АААААА нее тва е конспиративна теория
13.07.2010 10:16
Ай сега тея дето разправат за теории на конспирациите да одят да се фърлят у некой кладенец,за съжаление се оказа че Дейвид Айк с неговите твърдения за сатанинските ритуали на "Елита",май е прав а на ония дет още верват че света се крепи на нещо другоосвен интереса на Западните Израелски Емирства(САЩ) и израел да чакат ООН и други Хелзински измишльотини д им помагат за сведение в ирак колко талибани имаше ,че чешката еврейка мадлен олбрайт на въпроса на журналисти дали си заслужаваше смъртта на 500 000 деца от болести и глад отговори да струва си,сигурно и пеленаците в ирак беха талибани и пленниците дето ги пускаха клиповете с тях и те,Да ви е честит ноеия световен ред
цитирай
24. анонимен - тоя генерал
13.07.2010 10:33
тоя генерал не знае ли,че бен ладен мисли абсолютно същото,само че за американцице?
цитирай
25. анонимен - ma4no mi e za mutiralite komsomolci
14.07.2010 19:38
jelaia vi sabujdane.
цитирай
26. анонимен - ЗАМИСЛИ СЕ, АКА МОЖЕШ
22.07.2010 15:38
. vmir - 5. анонимен,
12.07 11:07 анонимен написа:ще ми е кеф да отстрелям хора, като подвизаващия се под № 2. С кеф ще го гръмна и няма да се поколебая. въпрос на цености и личен избор. Аз ще го направя и без да ми плащат.

Е, № 2 поне си има разумна причина, а № 5 просто има непоносимост към признаците на разум. На обикновен език - ЛУМПЕН!

ЧОВЕК СЕ РАЖДА ДОБЪР - ОЗЛОБЯВАТ ГО ХОРАТА ОКОЛО НЕГО, - КОЙ ПРЕУСПЯЛ, КОЙ С 5 ЛЮБОВНИЦИ... БАЩА ТИ ТАКА ЛИ МИСЛИ- ПОМИСЛИ, БЕ ПИЧ
ПРАДЯДО ТИ НЕ Е ЛИ ЖИВЯЛ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО " ПРИСЪСТВИЕ" - Е ЕЕЕЕ... ? ЧОВЕК МИСЛИ КАКТО СА ГО ВЪЗПИТАЛИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wallstreet
Категория: Бизнес
Прочетен: 7692572
Постинги: 1820
Коментари: 9527
Гласове: 9412
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031