Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2017 19:53 - БАНДИТИЗЪМ в ДЕЙСТВИЕ! Вижте КАКВО направи Борисов за Цветелина Бориславова! Истината е ШОКИРАЩА! Вижте ТУК!
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1543 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  БАНДИТИЗЪМ в ДЕЙСТВИЕ! Вижте КАКВО направи Борисов за Цветелина Бориславова! Истината е ШОКИРАЩА! Вижте ТУК!

imageВ опит да спаси кожата заради гибелната политика на своето правителство в най-важните за държавата сектори – здравеопазване, образование, доходи и сигурност, Борисов вдигна голям шум около приватизацията на българската промишленост и земеделие.

Той дори си направи парламентарна комисия от свои верни пудели, която да „започне работа“, по предложението „да нямало давност за престъпления, свързани с приватизацията“. Но, ние отдавна знаем, че най-добрият начин да покажеш на хората, че си загрижен за тях и искаш да им помогнеш, и в същото време да не направиш абсолютно нищо, за да им помогнеш…Този най-добър начин е да сформираш парламентарна комисия, която уж ще работи „на ползу роду“.

Истината, обаче, е, че бандитската приватизация няма как да бъда наказана от Борисов. По простата причина, че той самият е набъркан до ушите в нея. Защото Командирът я започна, а Вождът я довърши.

Другата, неафиширана, но много по-важна цел на тази Борисова шумотевица е, да уплаши опозицията. И да й покаже КОЙ дърпа конците в държавата. По същият груб и безпардонен начин, чрез своите хора в администрацията на страната, Гуруто на ГЕРБ се опитва да сплаши целия български народ. В тази дейност, той получава солидна подкрепа от Биг Бръдърите си във Вашингтон и Брюксел.

И защото отдавна се чувства над законите и смята, че дамоклевият меч на наказанието, няма да започне да свисти около главата му…Точно заради това Винету продължава да разкоства държавната собственост. И докато си изгражда образ на „борец“ за правда, Борисов тихомълком извършва ключови промени в законите, които да облагодетелстват директно неговите авери. И индиректно самия него.

За една такава „промяна“ в закона за туризма, приета от Министерския съвет само преди няколко дни, алармират природозащитници от сдружението „За да остане природа в България“. Тази „промяна“ де факто прави скрита приватизация на държавни активи. Според нея, в държавни и общински гори и земи ще може да се строи всякаква инфраструктура. И то без да се преминават задължителните за всички граждани, процедури за съгласуване на строежите. А на всичко отгоре, това ще става без никакви конкурси и търгове. Без обявяване на някакви обществени поръчки. Без нищо.

Нещо повече. Министерството на туризма признава, че въпросните промени били „инициирани“ не от държавен орган, а познайте от кого…? От курортен комплекс „Пампорово“. А почти пълен собственик на дружеството е не друг, а дългогодишната приятелка на Борисов, Цветелина Бориславова.

imageТака, тези промени, приетите под задкулисния натиск наБорисов, ще облагодетелстват Цветелина, както и новобогаташите, които заграбиха за лично ползване природата на Националните паркове Рила, Пирин, Витоша и Родопите. Познайте с чия протекция тези нови чорбаджии са си присвоили нашата великолепна и омагьосваща българска природа, чиито „бездни, висоти и гледки великански“ са омайвали и народния поет Иван Вазов?!

Ясно ли ви е сега, уважаеми сънародници, че не депутати и министри, а „честните частници“ и новобогаташи, които без срам и свян заграбиха цяла България и ползват нейните ресурси за лично облагодетелстване…Разбрахте ли сега, че точно тези престъпници правят и законите в нашата родина?!

Ето затова, ние от екипа на  Skandalno.net отдавна твърдим, че капитализмът е най-паразитният модел на човешко общество. Че той не поощрява развитието на ума и интелекта на народите. Че не прави нищо градивно за държавите. И в крайна сметка се опитва да подчини на своите прищевки милиарди хора. И да ги превърне в безсловесни същества и роби.

Защото това, което правят Борисов, Цветелина и обръчите от фирми около тях, е само далечен отглас от грабежа, на който глобалният капитализъм е подложил цялата планета.

Затова огромната част от хората трябва да разберат най-сетне, че капитализмът е път за никъде. И човечеството трябва да се раздели веднъж и завинаги с това „Зло под слънцето“. Ако иска да оцелее. И да пребъде човешката цивилизация.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net




Гласувай:
10



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Иначе по ТВтата ни занимават с мъ...
14.11.2017 20:04
Иначе по ТВтата ни занимават с мъжътнагала, некви кученца, котета и други простотии!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760506
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031