Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2010 09:53 - Американски генерал хвърли вината за Сребреница върху холандски хомосексуални военни
Автор: wallstreet Категория: Новини   
Прочетен: 7765 Коментари: 22 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Неспособността на холандските сини каски да спрат клането в Сребреница през 1995 г. се е дължала на това, че в редиците им е имало хомосексуални, заяви американски генерал от запаса, предадоха световните агенции.

По време на дебат в комисията по въоръжените сили в американския Сенат генералът от запаса Джон Шийън, бивш командир в силите на НАТО, заяви, че клането в Сребреница - най-голямото кръвопролитие в Европа след края на Втората световна война, е станало по вина на холандските гейове.

Дебатът в сенатската комисия беше посветен на намерението на президента на САЩ Барак Обама да отмени закон, задължаващ хомосексуалните в американската армия да не разкриват своята ориентация.

"След разпадането на СССР някои страни като Белгия и Холандия бяха твърдо убедени, че нямат повече нужда от боен капацитет, което доведе до либерализация на техните въоръжени сили, в това число и до включването в тях на отявлени хомосексуални, както и върху съсредоточването на усилията върху мироподържащи операции", каза генералът от запаса.

"В резултат на това въоръжените сили бяха зле подготвени за войната", допълни той и посочи за пример Сребреница.

"Когато холандците получиха заповед да защитят Сребреница от сърбите, техният батальон беше зле оборудван, слабо ръководен и сърбите дойдоха, закопчаха с белезници войниците за телефонните стълбове и отведоха мюсюлманите, за да ги екзекутират", каза военният. Той добави, че дори според самия Генерален щаб на холандските въоръжени сили до провала на холандските военни в Сребреница се е стигнало и защото в холандския батальон е имало хомосексуални.

Веднага след като думите на генерала от запаса бяха разпространени от световните агенции, посланичката на Холандия във Вашингтон Рене Йонес-Бос изрази острия си протест. Тя припомни, че мисията на холандските военни в Сребреница е била проучена и оценявана на национално и на международно ниво и тези оценки показват, че няма никаква връзка между хомосексуалните сред участниците в мисията и клането на босненските мюсюлмани в Сребреница.

"Горда съм, че гейове и лесбийки служат, без да са принудени да крият сексуалната си ориентация, от десетилетия насам в холандските въоръжени сили и участват в такива мисии, като тази в Афганистан", каза посланичката на Хага във Вашингтон.

Говорителят на холандското министерство на отбраната Роджър Ван де Ветеринг пък нарече думите на генерала от запаса пълна безсмислица.

Американският сенатор Карл Левин определи като напълно погрешни намеците на американския генерал от запаса, че хомосексуалните не са добри военни.



източник:дневник.бг
Американски генерал хвърли вината за Сребреница върху холандски хомосексуални военни


Тагове:   новини,   Америка,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Наистина не е нормално да има обр...
19.03.2010 11:28
Наистина не е нормално да има обратни в армията.Да си живеят живота, но да не ходят в армията.
цитирай
2. pilcho - ...
19.03.2010 11:44
че те именно там стават "обратни" :D
цитирай
3. анонимен - komentar
19.03.2010 12:22
abe kakvisa tia armii sas pedali tova armialie ili gei klub ha ha te zatova niamat nito dostoinstvo nito 4est kakto v bg armiata ai v nato 6tom ima pedali zna4i van ot bg nie vinagi sme bili nai dobrite voini tova e dokazano
цитирай
4. анонимен - пенделвойс
19.03.2010 13:06
В амер.армия е забранено да служат педали!
цитирай
5. sparhawk - ахаха
19.03.2010 13:29
pilcho написа:
че те именно там стават "обратни" :D

много правилно!
цитирай
6. анонимен - педевоенни
19.03.2010 13:31
Педалите са тези, които инициираха таза война, а именно стратезите зад Океана, който си бъркат гейския нос на Балканите, защото няма с какво друго да се занимават. Мачизмът на американския войник е отколешен комплекс на "световния полицай" и нищо чудно, защото там служат предимно негри и латиноси.
цитирай
7. анонимен - кхъм...
19.03.2010 13:47
по-тъпо и малоумно обяснение не може да се измисли.
цитирай
8. rakurs - не стига,че
19.03.2010 13:50
Холандците бяха там за да избършат г..ъзъ на американците пък и претенций.
цитирай
9. mglishev - Има логика,
19.03.2010 14:36
колкото и политически некоректно да звучи.
цитирай
10. gothic - Каквито и да са американците, този ...
19.03.2010 15:57
Каквито и да са американците, този о.з. генерал е казал светата истина! Холандски части наистина са били в Сребреница и са наблюдавали безучастно клането. Не знам какъв Мъж и Човек би трябвало да бъде този, комуто пред очите се избиват стотици невинни люде, включително старци и деца. Политиката и тънките смитки да го духат, тук става дума за най-обикновена чест ебаси...Чиста педерастщина!!!
цитирай
11. анонимен - Европа е
19.03.2010 16:30
доста гузна на тази тема и тепърва ще има да излизат още стъписващи обикновения читател и гражданин истини.

Само преди няколко месеца софийски и бургаски пещерняци, заедно с няколко хървати, проучваха обекти в природен парк Биоково, Хърватия. Стряскащите открития в района на Велебит от 150 трупа на екзекутирани деца на възраст от 1 до 5 години (от Втората световна), както и на над 1000 трупа само от сърбо-хърватската война през 90-те са нещо ужасно < http://www.globusnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=5126:-9-&catid=125:burgas-izwan-burgas&Itemid=326 >. В такива типични карстови райони осеяни с дълбоки и непроучвани пропасти, тези деяния лесно се прикриват, но и също така бързо излизат наяве когато започнат някакви по-мащабни проучвания.
Такива деяния с "родна марка" има и у нас, но това е извън темата!

Доколкото си спомням и имаше миротворци и наблюдатели още при тези събития. Много от насилието и в 2-те посоки тръгна от този конфликт, но явно стратегията на "ни чул, ни видял" окуражи до крайност извергите. А в една война, колкото незначителна и с ограничен обхват на територия и време да е, винаги го отнасят цивилните и най-вече жените и децата! Защото са беззащитни и слаби.

Затова и знакът на равенство виси с еднаква и страшна сила между участниците и безмълвните наблюдатели! Били те и от ЕС или бившата братската СССР!
цитирай
12. анонимен - Гей-войник
19.03.2010 17:09
Хайде стига глупости! Половината армия на Александър Велики е била от хомосексуални (или по-точно бисексуални). Най-вярната му част е била легион само от хомо-двойки, които се биели до смърт ако убият "половинката им". Толкова силно се били обичали! Много ми е странно в US Army как разбират някой дали е хомо или не, освен ако не изглежда като Азис или Евгени Минчев? Нямам спомен американската армия да е печелила война. Отделни сражения - да, но цяла война ... Ирак, Афганистан, за Виетнам да не говорим, са до момента пълни провали на САЩ. Кога станаха войници, кога започнаха да учат света как се воюва. Ако е вярно, че холандците не са направили нищо, за да спрат клането, то това не е защото имало хомота сред тях, а защото просто са калпави войници. Ако батальона беше български, сърбите изобщо нямаше да си правят труда да атакуват. Много имаме да им връщаме, а и те още помнят колко бой са яли от нас.
цитирай
13. анонимен - егати тъпото сексиско обяснение. а ...
19.03.2010 17:36
егати тъпото сексиско обяснение. а неуспеха в ирак и афганистан как ще го обясни генерала? нали в американската армия няма гейове?!Това американеца е тъпо животно, а искат да управляват света
цитирай
14. анонимен - Холандските сини каски са виновни с бездействието си, а не поради педерастията си
19.03.2010 20:18
Четете. Има много и независими материали за Сребреница. Не само по интернет.
Ужасяващо клане. Проблемът е, че холандците са могли да се противопоставят. Могли са да го предотвратят. Обаче не са се намесили грам!
ХОЛАНДИЦИТЕ СА ВИНОВНИ. НЕ ЗАРАДИ ПЕДЕРАСТИЯТА СИ, А ЗАРАДИ ИЗРОДСКАТА СИ ПОЛИТИКА!!! Гледали са безучастно как сърбите колят и безчинстват наред.
цитирай
15. анонимен - Хайде стига глупости! Половината ...
20.03.2010 02:15
анонимен написа:
Хайде стига глупости! Половината армия на Александър Велики е била от хомосексуални (или по-точно бисексуални). Най-вярната му част е била легион само от хомо-двойки, които се биели до смърт ако убият "половинката им".


Псолютни глупости :))) Педесраска митология :)))
цитирай
16. анонимен - От педерас освен фризор и бръснар ...
20.03.2010 02:18
От педерас освен фризор и бръснар (сега им викат стилист) друго не става.
Повечето са изключително дребнави и завистливи натури, а и са големи сексисти щом разберат, че няма да им се отвори парашута с някой мъж.
цитирай
17. анонимен - За талибаните и стафидите
20.03.2010 12:10
Ама много са умни американските генерали в НАТО! Днес съобщиха, че ще провеждат програма за "реинтеграция на талибаните в Афганистан ". Никой не е успял да ги реинтегрира, никой досега не е постигнал военна победа в тази страна. Да питат бившия СССР. Много интересни коментари за Афганистан имаше тази сутрин по радио"Хоризонт". Например, че стафидите! били гордостта на страната и износът им ще я спаси от кризата! А нашият посланик в Кабул каза, че не може да се постигне обединение в Афганистан: там всеки бил против всеки. Да се смееш ли, да плачеш ли?
цитирай
18. анонимен - Каквито управниците, такива и войниците...
20.03.2010 13:48
http://mediapool.bg/show/?storyid=162906

http://www.extremecentrepoint.com/?p=3811

http://www.extremecentrepoint.com/?p=4669

...........................................
ЕС, организация управлявана от крадливи педофили, педерасти и всякакви извратени левичарски дегенерати!
цитирай
19. анонимен - Dino
20.03.2010 16:20
Сенаторът Карл Левин,не е само "ляв',ами е и евреин.Рекламирането на хомосексуализма,като нещо нормално е част от еврейската стратегия за морално разложение на нееврейските народи.Нашата православна църква,не случайно е против хомосексуализма.
цитирай
20. анонимен - Относно педалите в Армията на Александър Македонски
20.03.2010 22:26
Педалите са си били нещо обикновено в Древна Гърция. Само че в армията е имало други закони. Педали са били само най-верните, елитни части на Александър. Това са т.нар. хетайрой (или "приятели" на български език). Тази военна част е била съставена изключително от аристократи, с най-добро въоръжение, с най-добра военна подготовка. Хетайрите са най-приближената свита на Александър. Всеки един от тях е имал по 10 - 20 войници, негови собствени, подчинени. Така че цялата дружина е наброявала около 300 души. Изградена е по подобие на елитната стража на персийските царе. Те обикновено са влизали в бой, когато стане много напечено или много безнадеждно. Тези военни части са съставени не само от гейове, но и те самите са били гаджета по двойки. Идеята е, че ако в битката убият някой от тези двойки, другият няма да избяга, а остава да отмъсти за гаджето си. И наистина в историята има случаи да ги изтребят всички до крак, но никога да бъдат обърнати в бягство. Представяте ли си какви люти педали са били тия ?
цитирай
21. анонимен - Аман от педали!
21.03.2010 10:06

Западняците са нации,в които е загубена една природна даденост- автентичното мъжко и женско.Това те искат да наложат и в източноевропейските народи за да ни разложат и покорят.ХОМОСЕКСУАЛИЗМА Е ЗАПЛАХА ЗА НАШЕТО СЪЩЕСТУВАНЕ КАТО НОРМАЛНА И ЖИЗНЕНА НАЦИЯ!
цитирай
22. анонимен - гей-герой
29.03.2010 19:43
Бе кой е герой,кой не е-не знам,но мъжа трябва да е мъж,жената-жена и децата-деца!Това е положението!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wallstreet
Категория: Бизнес
Прочетен: 7710862
Постинги: 1820
Коментари: 9527
Гласове: 9412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930