Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2011 17:17 - Как да задържим ТАПАТА?
Автор: zadryjtapata Категория: Тя и той   
Прочетен: 11397 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.08.2011 19:50


imageКак да задържа тапата? Как да удължа върховният момент? Как да свърша по-бавно? Как да забавя Еякулацията си? Много въпроси с едно значение. Това е нещото, което мъчи всеки мъж. Ето и някои простички съвети, за постигане на така мечтаната цел:


1. Ръчички в действие
Предстои ви стастна нощ, в компанията на супер мацка. Притеснени сте, че ще се изложите. Най-хитрият и популярен начин, да предотвратите бързото свършване е да посетите банята преди въпросният момент. Мастурбацията, преди това, ви гарантира по-продължителен акт. Изчакайте 10-15 мин. за да сте сигурни, че отново ще получите ерекция и... действайте!

2. Задействайте мозъка
Усещате, че ще се изложите и бързо ще направите "белята". Задействайте мозъка и се гмурнете в най-лошите си кошмари. Мислете си за най-ужасното, за вас, нещо и ще усетите как бялата течност ще се върне обратно по пътя си. Гаранция за удължаване на секса! Само внимавайте да не се отнесете прекалена много и да "падне самолета".

3. Почивки
Надушвате, че върховния момент идва, но е минало прекалено малко време. Спрете! Извадете го и започнете да импровизирате с нежни прегръдки и целувки, докато усетите, че моментът е отминал. Стар, но изпитан метод!

4. Намалете темпото

Колкото по-бавни са движенията ви, толкова по дълго ще прадължи акта. Прекалено бързото движение, доставя по-голямо удоволствие на мъжа, следователно - по-бърза еякулация.

5. Бройна система

Ако усетите, че моментът отново идва прекалено рано, използвайте знанията си по математика. Концентрирайте се и бройте някакви предмети или каквото и да било. Тайната е в концентрацията и в отклоняването на вниманието от удоволствието.

sex shop

6. Едно впръскване е достатъчно...


Вие сте притеснени от предстоящото велико събитие... Поради това ваше неразположение, може да се получи така, че да свършите доста по-бързо, отколкото очаква вашата дама. Съществуват спрейове за задържане, с които лесно и незабелязано може да се превърнете в Бог под завивките. Докато вашата мацка се е излегнала в леглото и ви чака, посетете банята за 1 минутка и напръскайте 2 пъти главичката на вашия приятел. Трябва да се изчака 10-15 минути, преди да започне същинския секс. За това време може хубавичко да подготвите вашата дама с език, с ръчички или с каквото ви дойде на ума, така че тя да няма търпение, да нахлуете в нея. Най-популярните и доказани спрейове за задържане са: "Cupid Spray" и "Love Power Spray". Може да ги огкриете единствено в по-добрите секс магазини.

imageimage



Заключение:
Дългият секс означава много за дамите, тъй като добре знаем, че те имат нужда от по-голяма подготовка и самата възбуда при тях, пристига доста по-късно. Изпробвайте тези 6 простички начини, все единия ще подейства, за да се насладите на пълноценен, дълъг и изпълнен с множество оргазми, полов акт!

image



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zadryjtapata
Категория: Тя и той
Прочетен: 23257
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031