Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2010 07:16 - Народът срещу Слави Трифонов
Автор: wallstreet Категория: Политика   
Прочетен: 15150 Коментари: 33 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image 
  Настроенията анти-Слави сред българите явно са доста сериозни. Слави плюе Борисов, защото му плащат олигарси или Първанов му дърпа конците, смятат 69% от читателите на Bnews.bg. Двата отговора са най-масови в анкетата ни по темата.

Интригата между шоумена Слави Трифонов и премиера Борисов взе връх през последните десетина дни. Двамата си размениха скандални "любезности" по медиите. След като стана ясно, че Слави Трифонов е поискал от Бойко 50% от ГЕРБ и разрешително за строеж върху градинка в центъра на София, шоуменът удари премиера чрез собственото си предаване.

Във войната - кой кого, обаче засега печели Борисов.

Олигарси плащат на Слави Трифонов, за да плюе премиера Бойко Борисов. Това е преобладаващото мнение на българите, поне ако се съди по анкеката на Bnews по темата, в която се включиха над 900 читатели за няма и седмица. 52% от гласувалите смятат, че атаките на Слави срещу премиера са по поръчка на олигарси.

Едва 17% подозират дългата ръка на президента Първанов. След последното участие на държавния глава и най-непредубедения зрител усети прекалено топлите отношения между него и Слави Трифонов. Изненадващо обаче хипотезата, че президентът дърпа конците на Слави  в кампанията срещу Бойко, не се приема масово от гласувалите в Bnews.

Въпреки станалите популярни премиерски SMS-и до журналистите едва 14% от анкетираните са на мнение, че Борисов е цензор.

Другият антипремиерски отговор - Бойко предаде авера си, е още по-назад в класацията. Според 8% от читателите ни предателството на министър-председателя е в основата на скандала с Трифонов. 

Слави едва ли има шансове да стане сериозен политик. Поне, ако се съди по анкетата на Bnews. Едва мизерните 5% получава мнението "Слави е новият Бойко".

Изненадващо, но почти толкова - 4%, са на мнение, че Борисов дължи 50% от ГЕРБ на Слави Трифонов. С какво ли Слави е заслужил подобен дял от управляващата партия, можем само да гадаем.

Междувременно става ясно, че шоуменът явно има сериозни заслуги към други хора, които са му се отплатили с милиони.

Водещият притежава доста имоти, чиято стойност стига десетина милиона, изчислили са репортерите на в. "Уикенд" в последния си брой. Голяма част от собствеността му обаче била закупена през фирмите му. Именно така Дългия се сдобил и с прословутата си градинка в столичния квартал "Лозенец", заради която се скара с премиера.

Проверка на седмичника е установила, че през 2004 г. шоуменът е закупил широколистна гора в местността Къси дол близо до София. От 2006 г. пък Трифонов притежавал имот от 3 декара и половина в родното си село Тодорово. Дългия имал и земя и сгради в село Козарско, община Брацигово, на площ над 1000 кв. м.

Перлата в короната от имоти на Слави Трифонов обаче е мезонет в луксозния яхтен комплекс Порт Палас до Варна, разкрива "Уикенд". Жилището било от 238,3 квадарата, а цената му - 2700 евро на кв.м, тоест над милион. Наскоро пък Слави подарил палат в столичния квартал Драгалевци (на стойност 300 хиляди евро) на своята любима Маги от Варна, с която според слуховете отново са заедно.


Източник:Бнюз.бг
Народът срещу Слави Трифонов


Тагове:   народ,


Гласувай:
5



1. анонимен - самовлюбен селски нарцис
29.01.2010 14:26
толкова се харесва, че ако може сам ще се оправи
цитирай
2. анонимен - Анонимник 1, съгласен съм с опре...
29.01.2010 14:37
Анонимник 1, съгласен съм с определението. С уговорката че го даваш и на двамата - Бойко не е по-малко самовлюбен от Слави и е не по-малко селянин. Разликата е само в това, че когато Слави е на работа, той не играе футбол, а работи.
цитирай
3. анонимен - ДЕБИЛ
29.01.2010 14:46
Слави е ДЕБИЛ , интересува го само кой ще му плати и работи за него и прави пари за сметка на бедния народ.
цитирай
4. анонимен - Точно той е истинския ДЕБИЛ !
29.01.2010 14:52
Много пари изпра на партиите за да лобира за тях и да пише ПРОТИВ ДЕМОКРАТИТЕ , алчен , ненаситен манипулатор, подобен беше и агента Димитър /Кеворкян-алчен , ненаситен манипулатор/
цитирай
5. анонимен - Slavi pe4eli bez da razstrelva s pistoleti
29.01.2010 15:12
Slavi e nuzen za Boikovstinata za da str4ikato govedo nad idiotite
цитирай
6. анонимен - Слави е също чалга-мутра
29.01.2010 15:55
До 2002 година, преди "ерата" БТВ, чалгаджията СЛАВИ Трифонов укри доходи - стотици хиляди, платени му от мафията на БСП-ДС, от мутри и др. паплач. ЗАЩО не го проверят данъчните ??? За слугинажа го съди БОГ - носи му достатъчно лични "успехи"...... Мафиот е Слави !!!
цитирай
7. анонимен - ot nap
29.01.2010 16:30
neka publikuva platenite si dahazi.kakvo samo razmahva pari.i da vleze dans v btv.
цитирай
8. анонимен - Иво
29.01.2010 16:32
Славчо е маша на БСП и Първанов!
цитирай
9. анонимен - na kogo da vqrvame
29.01.2010 16:40
Интервюто което Б.Б. даде в предаването на Росен Петров ''Нека говорят''на 24.01.2010.Борисов попита дали с изказването си,че Слави Трифонов е поискал 50% от герб е излъгал,Петров му отговори че не е. Всички знаем,че той е единствения човек който е бил наясно с нещата и вече не е под влияние на Трифонов и може да потвърди думимите на Борисов.Защо обаче Слави използва национален ефир за да лъже и създава определени настроения срещу властта,можем само да гадаем.

цитирай
10. анонимен - Обективизъм
29.01.2010 16:42
Както виждам, тука писането и анкетата въобще не са поръчкови. Коментаторите също, само където като, че ли няма опоненти. Всички са са срещу Слави и никой срещу Бойко. Важното е, че се цитрат сериозни медии като вестник "Уикенд". Според мен - Слави е шоумен N 1 в България, а тези които пишат поръчково и нямат собствено мнение, никога няма да бъдат N 1 и никояга няма да имат имоти за милиони. Защото не знаят как да работят, много са елементарни.
цитирай
11. zahariada - zahariada Защо...?
29.01.2010 17:25
Защо всички сте анонимни? Страх ли ви е? Славчо-Бастуна е духовен труп. От него е останало полуразложено тленно тяло, облечено в скъп костюм и вестибуларен апарат!
цитирай
12. анонимен - самовлюбен селски нарцис 14...
29.01.2010 18:38
самовлюбен селски нарцис
14:26
толкова се харесва, че ако може сам ще се оправи
цитирай
кой от двамата е нарциса :)))или и двамата с батко
цитирай
13. анонимен - Ceca ot Plivyn e po-taka
29.01.2010 18:51
Ceca ot Pilevyn de moe da broi do 200 e po polezna za Bylgaskata demokracia kato shef na parlamentyt NASH, vypreki 4e Rumania Jelewa ima bialo Kostum4e.
цитирай
14. анонимен - TEO
30.01.2010 02:10
анонимен написа:
Както виждам, тука писането и анкетата въобще не са поръчкови. Коментаторите също, само където като, че ли няма опоненти. Всички са са срещу Слави и никой срещу Бойко. Важното е, че се цитрат сериозни медии като вестник "Уикенд". Според мен - Слави е шоумен N 1 в България, а тези които пишат поръчково и нямат собствено мнение, никога няма да бъдат N 1 и никояга няма да имат имоти за милиони. Защото не знаят как да работят, много са елементарни.

Аз искам да подкрепя СЛАВИ....защо?Ами Слави е човекът който, създаде едно шоу който е най гледаемо и актуално.....а в отношение кой лъже ще ви кажа че,вместо БОЙКО ТИКВАТА да излезе и да говори сериозни неща той ни се "оплака" как СЛАВИ искал да го "манипулира" че е искал от него 50%.Просто бабини клюки.Това си е Бойко Тиквата.Когато го гледах в предаването на Росен Петров ме беше срам за две неща:първото че си имаме такъв неграмотник премиер и второто че такива подлизурковци като Росен Петров са срам за журналистиката.Всъщност той е бил полицай!!!Полицаите толкова могат!Росен има да гони Слави още 1000 години но, за съжаление ще остане със гонидбата!!!За какво му е на Слави да иска от Бойко 50% като не е член на неговата партия.Бойко в много неща лъже...и то нагло!Всъщност българския народ си го заслужава.Какъвто е народа такъв му е пъдаря.Може Слави да е "чалгаджия" но умее да разнообразява нещата.Парите си не е крал а ги е изработил....а на вас повечето тук както гледам остава само зависта...какъвто си е нашата национална черта!!!
цитирай
15. анонимен - батю ви - оти се лажем.
30.01.2010 10:20
абре чиляци не видите ли ачик,ачик работите-тая кавга си е чиста поръчка,как мислите утре Славийчо със здрава човка и със предавание ли ще а ? Всичко си е скроено по старата ком.притча=всичката пара в свирката на влака а, не за колелата. Славчо си е наред,а ние сме си оттъпанари нагоре че, се правим на умнички. Още има много да ни заблуждават а, ние само да се джавкаме по форомите,кръчмите и къде ли не ,само не и където трябва.
цитирай
16. анонимен - кой лъже
30.01.2010 10:21
аз съм за единия ти си за другия а и двамата и всички ние не знаем защо,също като феновете на даден отбор. а те си натрупаха паричките,после си ги защитиха с власт и сега чакай да ти повярват че ти се чудиш как да вържеш двата края.....така ще е докато ние се правим килимчета по които те безцеремонно тъпчат
цитирай
17. gogo2208 - Аз искам да подкрепя СЛАВИ. . . . з...
30.01.2010 14:55
Аз искам да подкрепя СЛАВИ....защо?Ами Слави е човекът който, създаде едно шоу който е най гледаемо и актуално.....а в отношение кой лъже ще ви кажа че,вместо БОЙКО ТИКВАТА да излезе и да говори сериозни неща той ни се "оплака" как СЛАВИ искал да го "манипулира" че е искал от него 50%.Просто бабини клюки.Това си е Бойко Тиквата.Когато го гледах в предаването на Росен Петров ме беше срам за две неща:първото че си имаме такъв неграмотник премиер и второто че такива подлизурковци като Росен Петров са срам за журналистиката.Всъщност той е бил полицай!!!Полицаите толкова могат!Росен има да гони Слави още 1000 години но, за съжаление ще остане със гонидбата!!!За какво му е на Слави да иска от Бойко 50% като не е член на неговата партия.Бойко в много неща лъже...и то нагло!Всъщност българския народ си го заслужава.Какъвто е народа такъв му е пъдаря.Може Слави да е "чалгаджия" но умее да разнообразява нещата.Парите си не е крал а ги е изработил....а на вас повечето тук както гледам остава само зависта...какъвто си е нашата национална черта!!!...



кой е неграмотния. бойко или ти? слави не се нуждае от твоята подкрепа. той се нуждае от парите, които бсп и доган му подхвърлят от време на време запомни от мен едно нещо глупчо: пише се ГОНИТБА!!! айде партизанино, бегай да учиш правопис. до утре искам един пост от тебе, в който да си написал ГОНИТБА 50 пъти...
цитирай
18. gothic - Хорица хорицааааааа! Кво е създал ...
04.02.2010 11:11
Хорица хорицааааааа! Кво е създал Слави бре? да са му живи и здрави сценаристите, и те са чиста проба наколенкаджии, ама поне имат малко пипе в главата. Спомняте ли си когато предаването го водеше мазника Росен? разлика нямаше НИКАКВА. Кво твормество, кви пет евро?
цитирай
19. анонимен - слави
10.08.2010 13:05
Сценаристите на г-н Трифонов са избрани,проверени и назначени от тези,които дърпат в бекграунд конците в България. Селендурския характер на опростаченото предаване което много от тях изговарят като шоо е съзнателно програмирано да задоволява чалга-културните необходимости на опропастените от Слави поколения. А иначе - Слави е един внедрен в БТВ комплексар.
цитирай
20. анонимен - FFnwKVBB
21.06.2011 15:09
Glad I've finally found smoteihng I agree with!
цитирай
21. анонимен - KuljJlzRSktUnIwfII
22.06.2011 01:19
I recokn you are quite dead on with that.
цитирай
22. анонимен - QkukKATk
22.06.2011 07:04
YouВ’ve got it in one. CouldnВ’t have put it betetr.
цитирай
23. анонимен - VrAkOhzWLn
22.06.2011 11:05
eQC35J <a href="http://sxgflakgefsi.com/">sxgflakgefsi</a>
цитирай
24. анонимен - VVhQAJugNUabO
22.06.2011 16:01
6JneKk <a href="http://uyycxmxgntaq.com/">uyycxmxgntaq</a>
цитирай
25. анонимен - nfArxfugxr
22.06.2011 17:07
NqAM7P , [url=http://dhnvlsttimnb.com/]dhnvlsttimnb[/url], [link=http://xuygtadgjdov.com/]xuygtadgjdov[/link], http://cxgodirxsqmc.com/
цитирай
26. анонимен - fnhGIHmWsqPZVOpA
22.06.2011 20:29
mWEQpM , [url=http://rjjcqgciijgn.com/]rjjcqgciijgn[/url], [link=http://jgwflcdkipxt.com/]jgwflcdkipxt[/link], http://bhmxtxquvtln.com/
цитирай
27. анонимен - MDaBdxACdCX
22.06.2011 20:43
M16ZrX , [url=http://erfhyrqwfapd.com/]erfhyrqwfapd[/url], [link=http://eqircsgqegte.com/]eqircsgqegte[/link], http://alwipdqxfmpe.com/
цитирай
28. анонимен - lsPeyNNZEmP
23.06.2011 13:54
AYc13w <a href="http://aomecbkrjbuz.com/">aomecbkrjbuz</a>
цитирай
29. анонимен - QvrsicrOhEGBkHuW
24.06.2011 15:08
vjFnvt <a href="http://ittudofkxphc.com/">ittudofkxphc</a>
цитирай
30. анонимен - junFywwEqA
24.06.2011 15:27
HYK4TS <a href="http://frwhomgiesvg.com/">frwhomgiesvg</a>
цитирай
31. анонимен - CiLohuUrXBOGOKw
24.06.2011 19:30
j9BYCR , [url=http://moqcmsqyvbzq.com/]moqcmsqyvbzq[/url], [link=http://ddnopxahshgd.com/]ddnopxahshgd[/link], http://mvotnmhrnzsj.com/
цитирай
32. анонимен - usrLDWLylFJTOWTHzm
24.06.2011 19:54
FN5rfl , [url=http://hmecpkljfjyu.com/]hmecpkljfjyu[/url], [link=http://vcajsutqjezb.com/]vcajsutqjezb[/link], http://ibwwoybsviot.com/
цитирай
33. анонимен - UdcHtFWUawZMRtZmvL
25.06.2011 17:15
l03qFI , [url=http://axdqbxuxgmnz.com/]axdqbxuxgmnz[/url], [link=http://cxumngjefweo.com/]cxumngjefweo[/link], http://dkqaxmbahfrl.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wallstreet
Категория: Бизнес
Прочетен: 7717431
Постинги: 1820
Коментари: 9527
Гласове: 9412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930