Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2010 12:55 - Какво пише в досието на Алексей Петров?
Автор: wallstreet Категория: Политика   
Прочетен: 4778 Коментари: 8 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Алексей Петров е склонен да отстоява "справедливи каузи, хармонизиращи с неговата ценностна система". Това е записано в психологическо изследване от 1990 г. на бившия служител на МВР, който беше арестуван по време на операцията "Октопод" на 10 февруари.

Извадки от личното кадрово дело на бившия съветник в ДАНС бяха представени от журналистката Рада Домусчиева по Би Ти Ви. Това са документите, които се съхраняват в комисията за досиета.

Информацията в кадровото дело дело на Петров коренно се различава от публичния му образ, коментира Домусчиева. По думите й прочетено от нея в служебното досие на Алексей Петров оставя впечатление сякаш медийният и служебният му образ се отнасят за две различни личности. 

Кадровото дело на Петров съдържало две снимки на Петров, както и рапорти до министъра и началниците му. Има също и информация за наложено му наказание. 

Оценката от психологическото му изследване, направено две години преди да напусне по собствено желание МВР, твърди още, че той е с "устойчива нагласа за личностно самоутвърждаване в рискова, отговорна и обществено значима дейност". "Преживял е значими идейни колизии в процеса на професионалното и образователното си развитие. Активна и динамична личност. Не избягва сблъсъци," пишат още психолозите, изготвили личностния му портрет.

Аз оставам с впечатление за него като изключително целенасочен, принципен човек, който от четвърти клас се явява на всякакви изборни длъжности. На всички нива в МВР е избиран и предпочитан за ръководител, коментира още Рада Домусчиева.

Журналистката на Би Ти Ви цитира и факти от биографията на Петров, според която той е от изключително бедно семейство. Майка му е била гледачка на волове, а баща му – секач в Коми. Кандидатства в средното милиционерско училище в Пазарджик, а по-късно завършва задочно Икономическия институт.

Уволнява се като старши лейтенант, командир на Група три в Отряда за борба с тероризма. Молбата му е подписана от тогавашния министър Йордан Соколов.

Неофициално се знае, че Алексей Петров е един от участниците в акция на Слънчев бряг, която е противодействала на една от най-големите терористичните групи в Западна Европа преди 1990 г. - "Бадер Майнхоф". Акцията се е провела заедно със службите на тогавашната Федерална република Германия. Участвал е и във възродителния процес.

Награден е с 30 лв. и благодарност, след като обезврежда двама румънски граждани, проникнали незаконно в България и заплашили със самоубийство.

Досието на Алексей Петров говори за него като за перфектен служител на МВР, страхотен спортист, шампион по карате и няма нищо общо с човека, който се описва в момента, заяви още Рада Домусчиева. По думите й това означава, че или психолозите на МВР са сбъркали с преценката си за него, или от 1990 г. досега той коренно се е променил



Източник:Дневник.бг
Какво пише в досието на Алексей Петров?


Тагове:   досие,   Алексей Петров,


Гласувай:
3



1. анонимен - Покрит въглен
12.02.2010 14:19
Има една поговорка - да се страхуваш от покритите въглени, защото те парят най много.
Точно такъв "въглен" е въпросата личност в писаното по горе.
цитирай
2. vmir - Е, да не бях виждал как се пишат характериститки с коренно
12.02.2010 16:19
противоположни характеристики на действителните, да бях се впечатлил. Ще разкрия и "тайната" им: Подобни каскади от суперлативи се прилагат, когато един кандидат за пост е ВЕЧЕ неофициално ОДОБРЕН, а характеристиката служи да легитимира и оправдае взетото вече решение чрез изготвяне на документи за официалното назначение. Фасулска работа.
цитирай
3. анонимен - стига с тия трактори докараите к...
12.02.2010 17:58
стига с тия трактори докараите комбаините
цитирай
4. анонимен - toi e edno
12.02.2010 20:34
Toi e edno prosto i gadno kopele ot selo Gradeshnica- oblast LOVECH. Sigurno e pomak,zashtoto v tova selo ima mnogo pomaci - balgaromohamedani.Moje da e bratovched na ubitiat v Lovech borec-bandit KRUSHATA. Mirko polkovnika.
цитирай
5. vmir - И още нещо: Прекрасната характеристика не е писана от никакви психолози, а от
12.02.2010 23:01
пенсиониращ се, или от напускащ системата, защото подтекста на излишните дублиращи се суперлативи е: "Възлагаме ти големи надежди! И никога не забравяй какво сме си говорили!". Елементарно, Уотсън...
цитирай
6. apollon - добре хармонизира всичко на фона на ...
13.02.2010 10:04
добре хармонизира всичко на фона на научната му степен - такава има повечето депутати, които са с купени дипломи. Научното звание при ВАК струва 10 000.

Отграничавайки се от горния контекст депутата Баташки пък е Доцент - той обаче пише истински върховни научни трудове, защото е винаги онлайн и в час със съвременната информация.
цитирай
7. анонимен - Петко Сертов е ръководел...
13.02.2010 11:11
Петко Сертов е ръководел групата на Алексей Петров Трактора и не само нея. Сертов е вербуван от агента на МОСАД Андрей Луканов. След преврата е изпратен да бъде вербуван и "посветен" лично от хората на барон Ги дьо Ротшилд тогавашния глава на Фамилията Ротшилд и на сатанистите илюминати. Както се знае, Израел е под влиянието на Ротшилд, които притежават основните икономически лостове в страната. На практика МОСАД са едната ръка на Ротшилд. Другата са илюминатите. Андрей Луканов и резидендът му от МОСАД Дж. Максуел работели с Лондонския клон на фамилията Ротшилд. Сертов също, но за разлика от тях е бил и в по-близък контакт с главата на рода Ги дьо Ротшилд. Сертов е илюминат, агент на фамилия Ротшилд и техен слуга.
С тях работи и неформалния водач на българската масонска ложа Иван Славков/Илия Павлов е негово протеже. Славков е от втората кръвна линия на илюминатите - Йоан/първата е Ротшилд-Бауер/.
Илюминати са и добре познатите ни турски терористи "Сиви вълци". С тяхна помощ се организира атентата срещу папата, а днес се прехвърлят оръжия, експлозиви и се подготвят терористи за Ал Кайда, Ирак и Афганистан. Типично за машинациите на илюминати и Ротшилд.

Повече от 200 години легендарното семейство определя хода на световната история. Техният занаят са войните, въпреки че никога не са на фронтовата линия. Богатството им е баснословно ­ още през ХIХ век те са милиардери, а властта им е на практика неограничена. Длъжниците им са кралски фамилии, правителства, цели държави. Те представляват силите в сянка, които определят световната история. Финансират изграждането на европейската жп мрежа и създават гиганти като "Шел" и "Де Беерс". Те са просто Ротшилд.

Началото
Със сигурност последните 200 години от човешката история щяха да бъдат много различни, ако в средата на ХVIII век Майер Амшел Ротшилд бе последвал съвета на родителите си да учи за равин. Младият Майер не е ентусиазиран от перспективата да свърже живота си с религията. Животът му се преобръща със смъртта на родителите му. Изключителната изобретателност на младия евреин му позволява да се измъкне от парижкото гето и да се захване с лихварство. Звездният миг в живота му е, когато негов длъжник става Уилям IX. От този момент коронованите глави стават основни длъжници на Ротшилд. Почти никога не се стига до погасяване на заемите, но в замяна на това Майер получава монопол върху ключови сектори в икономиката. Френската революция изстрелва Ротшилд на върха. В периода на жестока криза Ротшилд е основният доставчик на храни. Цените се повишават главоломно, а печалбите са баснословни. Ротшилд залага на сигурно, като подкрепя както Бурбоните, така и якобинците, и естествено печели.
цитирай
8. анонимен - ubite ku4etata
16.02.2010 14:38
tiq ne mogat da badat hora .ubite ku4etata te kradat hliaba ni.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: wallstreet
Категория: Бизнес
Прочетен: 7716377
Постинги: 1820
Коментари: 9527
Гласове: 9412
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930